Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Kenan Saatçıoğlu’nun TÜBİTAK-2219 projesi destek hakkı kazandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Kenan Saatçıoğlu’nun TÜBİTAK-2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında “Ömrünü Tamamlamış Reklam Afişlerinin Moda Endüstrisinde Sürdürülebilir İleri Dönüşümü ve Yaşam Döngüsü Analizi (LCA)” başlıklı projesi destek almaya hak kazanmıştır. Bu proje kapsamında Doç. Dr. Kenan Saatçıoğlu, “Manchester Metropolitan Üniversitesi, Moda Enstitüsü”nde 12 ay süre ile çalışmalarına devam edecektir. Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.