ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Hilal BOZKURT’ un kişisel sergisi açıldı. Doğal boyama ile yapılmış olan eserlerin bulunduğu serginin 5 Eylül 2022 tarihine kadar açık olacağı belirtildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hilal BOZKURT’ un “Sonsuz İzler” isimli kişisel sergisi 31 Ağustos 2022 tarihinde açıldı. Sergi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi NFK Fuaye Alanında davetlilerle buluştu. Doğada bulunan bitkilerle yapılan boyama işlemi sonucunda elde edilen renklerin, farklı tekniklerle bir arada kullanılmasıyla ortaya çıkan eserlerde “zararsız ve temiz içerik ile sürdürülebilirlik” kavramlarına vurgu yapıldı. Söz konusu sergiye Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Evren KARAYEL GÖKKAYA, Dekan Yardımcısı Sayın Yeşim ZÜMRÜT ile Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları ile öğrencileri ve diğer katılımcılar iştirak etti.