Bölümümüz ile Jepublic Firması yeni projeler için toplantı yaptı.

Türkiye'nin önemli tekstil firmalarından biri olan Jepublic Firması ile bugün gerçekleştirilen online toplantıda atık tekstiller ve sürdürülebilir tekstil çalışmaları konusunda yapılabilecek ortak projeler değerlendirildi. Dünyaca ünlü pek çok markayı çatısında toplayan, aynı zamanda kendi markası ile tekstil sektöründe büyük yer edinen Jepublic Firmasına Bölüm öğrencileri Deniz ENGİN ve Kağan SAĞDIÇ'ın yaptığı "Jepublic Giyen Tanrıça Artemis" eserine teşekkür eden Firmanın CEO'su Usame GÖKÇEK, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ile yeni projeler yapmanın Sanayi ve Üniversite adına çok önemli ve faydalı olacağını ifade etti. Toplantıya Jepublic Firmasının CEO'su Usame Gökçek, Yönetici Asistanı Dilek Aksancak, Ürün Planlama Müdürü Meliha Altan, Medya Tanıtım Müdürü Yağız Akbaşoğlu, Marka Yöneticisi Ece Nur Sakallı ile Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berna İleri,  Resim Bölümünden Dr. Mert Yavaşça, Güzel Sanatlar Fakültesi Sekreteri Oğuz Ünal, bölüm öğrencileri Deniz Engin ve Kağan Sağdıç katıldılar. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berna İleri, Bölüme destekleri için Jepublic Firmasına teşekkür etti.