TEKSTİL ve MODA TASARIMI BÖLÜMÜMÜZDEN DIŞ PAYDAŞ ZİYARETİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt, Dekan Yardımcısı ve Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Başkanı Doç. Dr. Kenan Saatçıoğlu, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gülşah Polat ve öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Minara Guliyeva Jamsidi ve Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri dış paydaşımız olan Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi’nin İstanbul, Esenyurt’ta bulunan üretim tesisini ziyaret ettiler. Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi’nin Tasarım, Üretim, Pazarlama gibi departmanlarını ziyaret eden Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri, şirket yetkilileri ve Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Kolunsağ’ın tasarım ve üretim süreçleri hakkında vermiş oldukları önemli bilgiler sayesinde bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimize sundukları değerli destekler ve misafirperverlikleri için Kolunsağ Muflon Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Kolunsağ’a, teknik gezimizin ulaşımını sağlayan Çanakkale Seramik ve Granikos firmaları yetkililerine, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak teşekkürlerimizi iletiriz.