Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü kariyer söyleşiler etkinliği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Söyleşilerinden Birincisini Nevruz Köyü Kadınları Kooperatifi Gönüllü Mentörü Sayın Ayşe Pirhasoğlu Akbaş ile gerçekleştirdi. Ayşe Pirhasoğlu Akbaş ve 8 Nevruz Köyü Kadını’nın katılımı ile fakültemizde gerçekleşen söyleşiye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Evren Karayel Gökkaya, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt, Dekan Yardımcıları Doç. Kenan Saatçıoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Müjde Yücel Çoşar, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Öğretim Elemanları, Kaleseramik Atölye Kale temsilcileri ve öğrenciler katılım sağladı. Nevruz Köyü Kadınları Dokuma Atölyesi süreçlerinin Ayşe Pirhasoğlu Akbaş ve Nevruz Köyü Kadınları tarafından aktarıldığı bu güzel etkinlik sonrası Güzel Sanatlar Fakültesi’nin dış paydaşı olan Nevruz Köyü Kadınları ile yapılabilecek olan projeler konusunda çeşitli fikir alışverişi yapıldı. Nazik davetimizi kabul edip bu eşsiz deneyimi fakültemizde bizlere ve öğrencilerimize yaşatan Sayın Ayşe Pirhasoğlu Akbaş’a ve Nevruz Köyü Kadınlarına çok teşekkür ederiz.