Moda Atölyesi Eğitimleri

Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz Yasemin Kumbasar, Deniz Engin ve Kağan Sağdıç'ın, İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümünde Jörn Frohlich'den aldıkları moda atölyesi eğitimleri sona erdi. 2 hafta süren koleksiyon çalışmaları  moda fotoğrafları çekimleri  tamamlandı. Troya temasıyla Hektor, Akhillues ve Athena karakterlerini kadın giyim koleksiyonu ile günümüze uyarladılar. İzmir Ekonomi Üniversitesi GST Fakültesi, TMT Bölüm Başkanı Prof Elvan Ozkavruk Adanır, Dr Öğr Üyesi Dilek Himam Er, Arş Gör Filiz Özbengi Uslu ile  moda ve kostüm tasarımcısı Jörn Frohlich'den drapaj, moda tasarımı, ready to wear koleksiyon oluşturmak gibi konularda uygulamalı eğitimler aldılar. Öğrencilerimiz ile 2 hafta süreyle Fakültemiz TMT Bölüm Başkanı Dr Öğr Üyesi Berna İleri de atölye çalışmalarına katıldı.