Singer İşbirliği ile Geri dönşüm Çanta Tasarım Workshop ve Yarışması Yapılacaktır

Bölümümüz ve Singer işbirliğinde 27 Aralık tarihinde saat 13:00 da gerçekleştirilecek olan  geri dönüşüm Çanta Tasarım workshop ve çanta tasarım yarışması etkinliği  tekstil ve moda tasarımı öğrencilerimizin katılımına açık olacaktır.   Geri dönüşüm çanta tasarım yarışması için 27 Aralık tarihinde saat 13:00 da katılım gösteren öğrencilerimiz kullanmadıkları giysi veya atık tekstil malzemeleri kumaşları ile geri dönüşüm çanta tasarımları tasarlayabilecektir.   Katılım gösterecek öğrencilerimizin Dr. Öğr. Üyesi Gülşah POLAT ile iletişime geçerek isimlerini en geç 23 Aralık tarihine kadar yazdırmaları gerekmektedir.

Katılım ücretsizdir.